top of page
Αναζήτηση

Αντικατάσταση λογότυπου Επιτροπής

Η Επιτροπή Γεωμορφολογίας και Περιβάλλοντος προκήρυξε διαγωνισμό για την σχεδίαση του νέου της λογότυπου. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε κοινό που δεν ειδικεύεται στον χώρο της γραφιστικής, μέλη και φίλες/ους της Επιτροπής, και διήρκυσε από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020. Στις οδηγίες - προδιαγραφές προς τους διαγωνιζόμενους, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρωτοτυπία, λιτότητα και σχεδιαστική - καλλιτεχνική του αρτιότητα.

Κατά την ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 21/9/2020 έως τις 30/9/2020, ψήφισαν συνολικά 260 μέλη και φίλες/οι της Επιτροπής μεταξύ 14 διαφορετικών λογοτύπων, και ανέδειξαν ως νέο λογότυπο με συνολική βαθμολογία 7.8/10 αυτό που απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες.





Δημιουργός του νέου λογότυπου και νικητής του διαγωνισμού ανακηρύσσεται ο κ. Κωνσταντίνος Τσανάκας ο οποίος όπως επεξηγεί σε κείμενο του, «Το λογότυπο σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε να απεικονίζει τα τρία φυσικά περιβάλλοντα, της χέρσου, της θάλασσας-ωκεανού και της ατμόσφαιρας, η αλληλεπίδραση των οποίων διαμορφώνει το γήινο ανάγλυφο».

Η Επιτροπή Γεωμορφολογίας και Περιβάλλοντος ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλες/ους τις/τους δημιουργούς για τον κόπο και την προσπάθειά τους και όλες/όλους τους/τις ψηφοφόρους για την συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής.

Ευχή της Επιτροπής είναι η διαδικασία αντικατάστασης του παλαιού λογότυπου να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Επιτροπή μας, με την ενεργό συμμετοχή όλων μας στις δραστηριότητες της, και απώτερο στόχο την προώθηση της επιστήμης της Γεωμορφολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

56 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page